Kamadolla grillaaminen perustuu lämpöä varaavaan keraamiseen runkoon ja tarkkaan lämpötilansäätöön. Kamado on parhaimmillaan suurien lihapalojen kypsentämisessä matalissa, tasaisissa lämpötiloissa, mutta sillä onnistuu myös nopea grillaaminen. Kamado soveltuu myös savulla kypsentämiseen eli barbecue-grillaamiseen, hauduttamiseen, savustamiseen, perinteiseen grillamiseen tai vaikka pizzan valmistamiseen.
Lisätietoja
-Keraaminen kamado 21" hiiligrilli pitkään grillaamiseen matalissä lämmöissä.
-Grillausritilä Ø 47 cm 304 ruostumattomasta teräksestä.
-Hiiliritilä valurautaa.
-Uusi Mullite keraaminen savi 1000 C lämmönkestolla.
-Uudenmallinen valurautainen pääliventtiili todella tarkkaan vedonsäätöön.
-Alaventtiili suojaverkolla, jonka kautta lisään ilmaa hiilille.
-Pulverimaalattu vaunu, jossa 2 pientä ja 2 pientä lukittavaa rengasta.
- 2 kpl taittuvaa/irrotettavaa sivutasoa bambusta.
-Mustang logo kannen kahvassa.
-Sisältää keraamisen lämmönjakolevyn kolmella jalalla ja hiilihangon tuhkanpoistoon.
-Takuu 1 vuosi.
-Grillausritilä Ø 47 cm 304 ruostumattomasta teräksestä.
-Hiiliritilä valurautaa.
-Uusi Mullite keraaminen savi 1000 C lämmönkestolla.
-Uudenmallinen valurautainen pääliventtiili todella tarkkaan vedonsäätöön.
-Alaventtiili suojaverkolla, jonka kautta lisään ilmaa hiilille.
-Pulverimaalattu vaunu, jossa 2 pientä ja 2 pientä lukittavaa rengasta.
- 2 kpl taittuvaa/irrotettavaa sivutasoa bambusta.
-Mustang logo kannen kahvassa.
-Sisältää keraamisen lämmönjakolevyn kolmella jalalla ja hiilihangon tuhkanpoistoon.
-Takuu 1 vuosi.