Ladataan sisältöä..

Genelec F Two B Musta Subwoofer

tuotekuva


F Two (B):n monipuoliset liitännät tekevät sen liittämisen audiolähteisiin helpoksi ja sitä voidaan käyttää keskuksena josta valitaan mitä äänilähdettä kuunnellaan. Esimerkiksi TV, Streameri ja muut äänilähteet voidaan helposti kytkeä subwooferin optiseen ja koaksiaaliseen, digitaalisiin, sisääntuloihin tai analogisiin rca ja 3.5mm sisääntuloihin.

Tyylikkäästi ja minimalistisesti muotoiltu F Two (B) tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja laajentaa audiojärjestelmän bassovasteen 27 hertsiin. Haluttua äänilähdettä tai koko kaiutinjärjestelmän toistotasoa on helppo hallita F Two (B) -alabassokaiuttimeen sisältyvällä langattomalla radiotaajuuskauko-ohjaimella tai optiona hankittavalla langallisella kaukosäätimellä. F Two (B) on myös valmis oppimaan ulkoisen IR-kaukosäätimen toimintoja mikäli halutaan käyttää olemassa olevaa kaukosäädintä subwooferin toimintojen säätämiseen.

F Two (B):ssa on lisäksi integroitu bassonhallinta kahdelle pääkanavalle, joka ohjaa alle 85 hertsin taajuudet alabassokaiuttimeen ja korkeammat taajuudet aktiivisiin pääkaiuttimiin.

Lisätietoja

-Mitat: K300 x S362mm
-Liitännät:Optinen ja koaksiaalinen digitaalinen sisääntulo, RCA ja 3,5 mm analoginen sisääntulo, RCA & XLR analogiset ulostulot
-Paino: 8,5kg
-Elementin koko: 8"
-Vahvistimen koko: 150W
-Taajuustoisto: 27 Hz - 85 Hz (-6 dB) / LFE 27 Hz - 120 Hz (-6 dB)
-Maksimi äänenpaine: 103 dB
hinta

1,550.00 €

Toimitusaika: 3 - 7 päivää