Ladataan sisältöä..

Hau-Hau Champion Lohi-Riisi täysravinto kaikille koirille 6 kg

Hau-Hau Champion Lohi-Riisi taysravinto kaikille koirille 6 kg Hau-Hau Champion Lohi-riisi taysravinto sisaltaa vahintaan 20

  • Hau-Hau Champion Lohi-Riisi täysravinto kaikille koirille 6 kg

Hau-Hau Champion Lohi-riisi täysravinto sisältää vähintään 20 % korkealaatuista lohta. Lohi on helposti sulavaa ja maistuvaa, ja se sopii myös herkkävatsaisille koirille. Korkea omega-3 –pitoisuus tukee turkin ja ihon hyvinvointia sekä verenkiertoelimistön ja hermoston toimintaa.

Huolellisesti kypsennetyt riisi ja maissi ovat nopeasti ja helposti sulavia energian sekä ravintokuidun lähteitä. Ravintokuidut tukevat suoliston normaalia toimintaa. Mannanoligosakkaridit ja frukto-oligosakkaridit ovat prebiootteja jotka tukevat suoliston toimintaa ja vastustuskykyä. Täysrehuun lisätty yucca-uute vähentää jätösten hajua. Valmistuksessa käytetty orgaaninen seleeni ja E-vitamiini toimivat antioksidantteina elimistössä, suojaten soluja tehokkaasti. Hau-Hau Champion Lohi-riisi täysravinto ei sisällä vehnää, joka saattaa aiheuttaa koirille ruoka-aineallergiaa. Reseptissä ei ole myöskään käytetty väriaineita, keinotekoisia aromeja eikä geenimuunneltuja ainesosia.

Lisätietoja

-Koostumus: Lohijauho, riisi, maissi, hydrolysoitu kanaproteiini, kananrasva (säilötty luontaisilla tokoferoleilla, E-vitamiinin lähde), kuivattu omena, maissigluteeni, panimohiiva, lohiöljy, luontaiset aromit, mineraalit, mannanoligosakkaridit (150 mg/kg), frukto-oligosakkaridit (100 mg/kg), yucca schidigera –uute (80 mg/kg).

-Ravintoaineet:
Raakavalkuainen 23,0 %, raakarasva 12,0 %, kosteus 10,0 %, hehkutusjäännös 6,0 %, raakakuitu 2,5 %, kalsium 1,3 %, fosfori 0,9 %, Omega-3 0,32 %, Omega-6 1,4 %

-Metabolinen energia 3 660 kcal/kg
hinta

11,50 €

1,92 €/kg
Tuote on tilapäisesti loppunut
Tilapäisesti loppu